112/MisdaadBrielle

Dode en zwaargewonde na aanrijding op de N57 bij Brielle

Advertentie

Bij de afrit van de N57 ter hoogte van Brielle heeft in de nacht van zaterdag op zondag een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een auto werd rond 02.30 zwaar beschadigd naast het talud gezien. Vele hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder het Mobiel Medisch Team, Politie, Brandweer en Rijkswaterstaat.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Een inzittende van 22-jaar uit Hoogvliet bleek overleden, een tweede van 20-jaar werd aanspreekbaar maar zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersspecialisten doen onderzoek naar het vermoedelijk eenzijdige ongeval. Het is nu ook nog onduidelijk wanneer het precies heeft plaatsgevonden. De politie hoopt dat mensen daar mogelijk iets gezien hebben of is opgevallen bellen met de politie via 0900-8844.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.