AlgemeenBrielleHellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Dit zijn de beste nagelstudio’s van Zuid-Holland

In Voorn aan Zee kunnen inwoners juist wel op veel plekken terecht

Advertentie

Wil je je nagels laten lakken of nieuwe kunstnagels aan laten brengen? In Zuid-Holland kun je dan het beste naar D-Top Nails nagelstudio in Vlaardingen. Dit is namelijk de best beoordeelde nagelstudio van de provincie. Dit blijkt uit onderzoek van thuisstudieplatform Laudius, dat de beoordelingen van meer dan 3.000 Nederlandse nagelstudio’s op Google Maps onder de loep nam.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

D-Top Nails nagelstudio scoort het beste vanwege de hoge beoordeling van 4,7 sterren in combinatie met relatief veel reviews (269). Ook Acrylnagelcursus.nl in Papendrecht doet het goed. De top 5 beste nagelsalons in de provincie is als volgt:

  1. D-Top Nails nagelstudio in Vlaardingen – 4,7 sterren o.b.v. 269 reviews
  2. Ezoncs Beauty Salon Rotterdam in Rotterdam – 4,7 sterren o.b.v. 236 reviews
  3. Royal Nail House in Den Haag – 4,2 sterren o.b.v. 303 reviews
  4. Tutti Colori Nail Bar in Rotterdam – 4,4 sterren o.b.v. 225 reviews
  5. Gouda Nails in Gouda – 4,5 sterren o.b.v. 201 reviews

Gemiddeld 4,2 sterren voor Zuid-Hollandse nagelstudio’s

Nagelstudio’s in ons land worden over het algemeen vrij goed beoordeeld, zij krijgen namelijk 4,2 van de 5 sterren. Ook in Zuid-Holland krijgen nagelsalons deze score bij een review. Flevolandse nagelsalons krijgen met 4,4 sterren de beste beoordelingen en in Friesland scoren ze het laagst (3,9 sterren).

Relatief weinig nagelstudio’s in Zuid-Holland

In Zuid-Holland kan je niet zo makkelijk terecht bij een nagelstudio om de hoek. Gemiddeld zijn er in de provincie namelijk slechts 1,5 salons per 10.000 inwoners, terwijl dit aantal landelijk op 1,7 ligt. Op Noord-Holland (1,3) na heeft Zuid-Holland zelfs de laagste nagelsalondichtheid van Nederland. Limburg telt juist relatief gezien de meeste nagelsalons. 

In Voorn aan Zee kunnen inwoners juist wel op veel plekken terecht om hun nagels te laten doen: hier zijn maar liefst 4,7 salons per 10.000 inwoners. Ook in Papendrecht kunnen inwoners met gemak een nagelstudio vinden (4,3 salons). Den Haag telt juist de minste nagelstudio’s: 0,3 per 10.000 inwoners.  Benieuwd hoe het zit met nagelstudio’s in jouw regio? Dit kun je vinden op deze onderzoekspagina.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.