AlgemeenZakelijk

De voorbereidingen voor de nieuwe Eilandhopper zijn begonnen

Advertentie

De Eilandhopper; inmiddels een begrip op Voorne-Putten! Reikhalzend wordt er door de jeugd en hun ouders uitgekeken naar die laatste schoolweek van het jaar waarin de nieuwe Eilandhopper uitgereikt wordt op de basisschool.

´Wat gaan we ondernemen? Waar gaan we naar toe? Kan dat op de fiets? Ow leuk, hier ben ik nog nooit geweest, zullen we daar eens heen gaan? Kijk wat een vette korting!´ zijn vaak gehoorde uitspraken. 
Het concept is eigenlijk heel eenvoudig; ondernemers en stichtingen op Voorne-Putten en eventueel direct aansluitende eilanden leveren een actie aan voor de doelgroep jeugd (4 t/m 12 jaar) en hun ouders; dat zijn ruim 14.000 kinderen! Deze actie is specifiek voor de zomerperiode.

Met de actie verdienen de kinderen een stempel. Zijn er 10 stempels verdiend dan is de spaarkaart vol en kunnen de kinderen naar een bonusactiviteit. In 2022 was dit Miniworld Rotterdam, de bonusactiviteit van dit jaar is nog niet bekend.

De Eilandhopper wordt dankzij een financiële ondersteuning van gemeente Voorne aan Zee en gemeente Nissewaard weer mogelijk gemaakt. Sanne Elenbaas, de initiatiefneemster, zal de Eilandhopper wederom gaan samenstellen.

Nieuwe deelnemer dit jaar is boerderijwinkel Boer Bergh uit Simonshaven. Paul en Nicoline: ´De Eilandhopper is een super mooie verbinding van het dorp en de stad met het platteland en de daar gevestigde ondernemers en bedrijven. Zo kan iedereen laagdrempelig het platteland ontdekken en beleven. Wij zijn hier graag onderdeel van!´

De deadline voor bedrijven en verenigingen om een actie aan te bieden voor de Eilandhopper is vrijdag 21 april 2023. Informatie kan worden opgevraagd via eilandhoppervoorneputten@gmail.com of via de Facebookpagina Eilandhopper. Organiseer jij een leuke workshop, een speurtocht, een rebus of iets anders ludieks? Ben jij de fietsenmaker die een wedstrijdje banden oppompen houdt? Of liever iets educatiefs? Er wordt gestreefd naar een zo breed mogelijk aanbod zodat er voor iedereens portemonnee, interesse en leeftijd aanbod is. 

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.