Algemeen

De nieuwe Eilandhopper is naar de drukker!

Advertentie

Wie de afgelopen weken de sociale media pagina´s van de Eilandhopper heeft gevolgd zag dat de puntjes op de i werden gezet met de meest ludieke winactie die de Eilandhopper tot nu toe georganiseerd had. Dankzij het 10-jarig bestaan van Aquapark Splash werd er de mogelijkheid geboden voor een hele klas om een uitje naar Splash te winnen.

Wat ze hiervoor moesten doen? In beeld brengen waarom de kinderen niet meer zonder een Eilandhopper konden in de zomervakantie, maar ook waarom zij de leukste klas hadden die de prijs verdiend hadden.

Overspoeld door reacties wisten ze bij de Eilandhopper even geen raad. Er bleven drie filmpjes over waar met moeite een winnaar uitgekozen kon worden. Dus werd het publiek via social media om raad gevraagd. Bijna duizend likes en vele malen delen maakten de keuze niet makkelijker. Maar daar kwam Erik Hazelzet, als eigenaar van Splash: ´We laten alle 3 de filmpjes winnen. Splash bestaat 10 jaar, we maken er een gezamenlijk feest van! Groep 4 van de Brielse Veste in Brielle, groep 5 van de Vliegerdt in Abbenbroek en groep 7 van de St Leonardusschool in Brielle zullen op 3 juli de eerste Eilandhopper in ontvangst nemen tijdens hun klassenuitje.

De Eilandhopper is inmiddels naar de drukker en alles loopt op schema. Met bijna 60 locaties wordt dit weer een zomervakantie om nooit te vergeten!

Aquapark Splash en CenterParcs maken het dit jaar helemaal fantastisch: er zijn maar 6 stempels nodig in plaats van 10 om een bonus-activiteit bij hen vrij te spelen!

Samensteller van de Eilandhopper, Sanne Elenbaas, is trots: ´Er zijn dit jaar 19 nieuwe locaties die meedoen, waardoor het een prachtige mix geworden is van gouwe-ouwe stempellocaties met een verfrissende mix. Nieuw dit jaar zijn bijvoorbeeld pizza en bioscoop bij Happy Italy in Spijkenisse, maar ook een bunkerescape bij Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis. En helemaal leuk: De Molen in Brielle heeft een speciale Eilandhopper bakmix voor pannenkoeken ontwikkeld. Dat wil toch iedereen proberen?´

Op 3 juli wordt de Eilandhopper gepresenteerd. In diezelfde week wordt het ook verspreid over alle basisscholen op heel Voorne-Putten, dat zijn 14.000 kinderen.

De voorkant van Eilandhopper 2023
Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.