Rockanje

De laatste Ereprijs Westvoorne

Advertentie

De gemeente Westvoorne kent een gemeentelijke onderscheiding: “Ereprijs Westvoorne”. Deze onderscheiding is bedoeld voor personen of instanties die zich, zonder eigenbelang, bijzonder hebben ingezet voor de samenleving in de gemeente Westvoorne. Dit kan op sociaal, economisch, cultureel of sportief gebied zijn.

Deze onderscheiding wordt één keer per jaar uitgereikt, maar bij uitzondering kan hiervan afgeweken worden. Vanwege de aankomende fusie en daarmee de opheffing van de gemeente Westvoorne, zal de “Ereprijs Westvoorne” in december nog één keer uitgereikt worden.

Iemand voordragen?

Kent u een bijzonder persoon of een instantie die deze laatste Ereprijs van de gemeente Westvoorne meer dan verdient? Dan kunt u deze voordragen bij de gemeente. Dit doet u door een mail te sturen naar gemeente@westvoorne.nl onder vermelding ‘Aanvraag Ereprijs Westvoorne”. U kunt tot uiterlijk 1 december 2022 iemand voordragen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.