Alles lezen? Kies voor PREMIUM

Klik hier voor meer informatie
GemeenteBrielle

Communicatie vanuit de gemeenteraad over windmolens in Brielle

Advertentie

In de raadsvergadering van maandag 8 januari jl. is het besluit genomen om de stukken met betrekking tot de realisatie van twee windmolens in de ondernemingspolder bij Brielle ter visie te leggen. Het is mede door krantenpublicaties gebleken dat er onduidelijkheid bestaat over wat dit nu precies betekent.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

De visielegging is een standaard onderdeel van de procedure om een vergunningsaanvraag te behandelen. Door dit te doen kan iedereen die daar behoefte aan heeft, zijn zienswijze c.q. bezwaren indienen. Bewoners hebben hiervoor 6 weken de tijd. Daarna zullen de zienswijzen worden beoordeeld. Het definitieve besluit om een vergunning af te geven is nog niet genomen en is mede afhankelijk van de zienswijzen.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.