Gemeente

College B&W start collegetour en maakt nader kennis met instellingen, inwoners en ondernemers

Advertentie

Dinsdag 14 maart was de eerste uit een reeks bezoeken die burgemeester en wethouders van Voorne aan Zee de komende maanden gaan brengen. Afgelopen dinsdag bezochten zij het Cultuurhuis Nieuwe Veste (Hellevoetsluis) en ’t Dijckhuis (Vierpolders).

In het Cultuurhuis spraken zij onder andere met afgevaardigden van Theater Twee Hondjes en de bibliotheek. De kinderen van groep 6 van basisschool de Brandaris toonden de collegeleden middels een muzikaal optreden wat zij de afgelopen maanden geleerd hebben bij het project  ‘Muziek op school’. De Stichting Verdedigingswerken vertelde over de militaire verdedigingswerken die onze gemeente rijk is. En Taylor Made (een cultureel ontwikkelingsbedrijf gericht op podiumkunsten) vertelde over de verschillende creatieve projecten die zij met jongeren doen.  

In ’t Dijckhuis kwamen de dorps- en wijkraden bij elkaar voor een kennismaking en brainstormsessie. Het college vindt het belangrijk dat er ook in de nieuwe, grotere gemeente Voorne aan Zee aandacht blijft voor de dorpen en wijken. Dinsdagmiddag werden de eerste ideeën opgehaald voor het dorpen- en wijkenbeleid dat gemaakt gaat worden. 

Het college reageerde enthousiast op alle mooie, lopende projecten en ziet uit naar volgende kennismakingen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.