AlgemeenUit de regio

Catharina behaalt PREZO-certificaat

Advertentie

Catharina, thuis op Voorne wordt voorgedragen voor het PREZO-certificaat. PREZO is een manier van denken en werken die kwaliteit heel tastbaar en concreet maakt. Het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan cliënten staat hierbij voorop. PREZO staat voor PREstaties in de ZOrg.

Volgens de auditor zijn de kernwoorden voor dit succes: “Samen doen, bewustzijn bij medewerkers, verantwoordelijkheid nemen en ruimte geven aan professioneel handelen. Naast liefdevolle zorg en persoonsgerichte aandacht voor cliënten, is deze er ook voor medewerkers zeker nu teamleiders zijn gepositioneerd.”

Hans Biezemans, bestuurder, zegt hierover trots te zijn op deze prestatie en in de toekomst zal Catharina het certificaat koesteren en de benodigde inspanningen plegen deze te behouden. Het behalen van het certificaat getuigt dat Catharina weliswaar stokoud is (730 jaar om precies te zijn), maar nog springlevend en steeds werkt aan toekomstbestendige ouderenzorg, persoonlijk en professioneel.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.