Gemeente

Burgemeester Peter Rehwinkel en loco burgemeester Peter Schop bezoeken donderdag Turkse gemeenschap

Advertentie

Gemeente Voorne aan Zee hangt vlag halfstok vanwege ramp in Turkije / Syrië

De aardbevingen in Turkije en Syrië hebben de wereld geschokt. Ook de inwoners van Voorne aan Zee en het bestuur leven mee met slachtoffers en nabestaanden. Burgemeester Peter Rehwinkel en loco burgemeester Peter Schop bezoeken donderdag de Turkse gemeenschap. 

Burgemeester Peter Rehwinkel: “Wat een ongelooflijk verdrietige situatie na de aardbevingen in Turkije en Syrië. Tien jaar geleden bezocht ik met een delegatie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten onder andere de stad Gaziantep waar vluchtelingen werden opgevangen uit de oorlog in Syrië. Ik hoop dat de wereld de mensen uit de getroffen regio’s in Turkije en Syrië helpt en opvangt zoals ik toen heb mogen zien.” 

De Nederlandse vlag hangt deze week halfstok bij het gemeentehuis om medeleven te betuigen met alle slachtoffers van deze verschrikkelijke natuurramp.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.