AlgemeenHellevoetsluis

Brandweermuseum in Hellevoetsluis houdt deuren gesloten vanwege hoge kosten

Advertentie

Hellevoetsluis – Vanwege de hoge energie en gaskosten heeft het Brandweermuseum besloten om de deuren gesloten te houden voor bezoekers. Het museum had het voornemen om tijdens de voorjaarsvakantie weer open te gaan.

Helaas moeten we u een teleurstellend bericht geven over het Brandweermuseum. Naar aanleiding van de voor ons explosief gestegen energieprijzen in de afgelopen maand januari, hebben we helaas moeten besluiten dat de geplande opening tijdens de voorjaarsvakantie wordt aangepast.

Wij zijn als geregistreerd museum verplicht om temperatuur en vochtigheid op een aanvaardbaar niveau te houden. Dat is in twee eeuwenoude gebouwen van 3.000 m2 (dat wij van de gemeente Voorne aan Zee huren) welke niet geïsoleerd is, een flinke uitdaging. Omdat we vanwege de kosten het gebouw net voldoende voor de collectie kunnen verwarmen, blijven we op 25, 26 en 27 februari dan ook helaas gesloten.
Dinsdag 28 februari zijn we geopend voor publiek van 10.00 uur tot 16.00 uur. Die dag zal Radio Rijnmond vanuit ons museum een live uitzending verzorgen.

De komende dagen zullen we overwegen of we na dinsdag alsnog een aantal dagen open kunnen gaan. Een grote teleurstelling voor ons en voor iedereen die ons museum een warm hart toedraagt.

Bron: Brandweermuseum Hellevoetsluis
Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.