112/MisdaadBrielle

VIDEO: Deel van Careyn De Plantage in Brielle ontruimd vanwege defect in ventilatiesysteem

Advertentie

Brielle – Zondagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege rookontwikkeling in een technische ruimte van zorgcentrum De Plantage in Brielle.

Uit voorzorg schaalden de hulpdiensten al snel op naar “Grip 1′ De doorgaande weg naar het zorgcentrum stond dan ook al snel vol met ambulances, brandweerwagens en Politie. Een twintigtal bewoners van de betreffende vleugel werden met de hoogwerker van de Brandweer via het dakterras geëvacueerd. 50 andere bewoners werden in een gezamenlijke ruimte opgevangen.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt- en kwamen de hulpdiensten uit voorzorg in grote getale naar het zorgcentrum in Brielle. Geëvacueerde bewoners moesten zich warm houden met dekens die hen door de Ambulance en Brandweer werd aangereikt.

De bewoners konden na enige tijd terugkeren naar hun woning. Het bleek te gaan om een defect in het ventilatiesysteem.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.