VierpoldersGemeente

Bouwdoek nieuwe basisschool De Verwondering geplaatst

Advertentie

Vierpolders – Donderdag 22 juni hebben wethouder Robert van der Kooi en directeur Elly Wassing van de nieuwe basisschool De Verwondering een bouwdoek geplaatst op de locatie het Geuzenpark in Vierpolders. Op deze locatie wordt een schoolgebouw voor De Verwondering gebouwd. 

De Verwondering zal op de overbruggingslocatie De Brielse Boer worden gehuisvest totdat het schoolgebouw op het Geuzenpark gereed is. De aanbesteding voor dit schoolgebouw loopt op dit moment en wordt begin juli afgerond. Dan maken we bekend wie de school gaat bouwen. Het streven is om het schoolgebouw voor het einde van het jaar klaar te hebben.

De gemeenteraad van Voorne aan Zee heeft op 20 april ingestemd met het Geuzenpark als bouwlocatie voor deze basisschool. Wethouder Van der Kooi: “Op deze mooie en centrale locatie, die goed bereikbaar is voor leerlingen en ouders, wordt in juli gestart met het bouwen van het schoolgebouw voor De Verwondering. De bouw begint zodra de aannemer bekend is. De gemeente bedankt voetbalvereniging Brielle en het bestuur van het Geuzenpark. Zij hebben tijdens dit proces geweldig meegedacht en meegewerkt.”

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.