Gemeente

Bouw mee aan het communicatie- en participatiebeleid. Vul de enquête in vóór 27 juni.

Advertentie

Westvoorne – Op dit moment is het fusietraject in volle gang. Vastgestelde visies worden uitgewerkt in concretere plannen. Zo wordt onder meer een communicatiebeleid en een participatiebeleid voor de nieuwe gemeente voorbereid. Dat doen we niet alleen, daarbij hebben we de inbreng van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de drie gemeenten nodig. 

Vul de enquête in vóór 27 juni

Wat vindt u belangrijk als het gaat om uw betrokkenheid bij onderwerpen in uw gemeente, of in uw buurt? Hoe wilt u geïnformeerd worden? Daarover willen we u graag in een enquête een aantal vragen stellen. De vragen worden aan de burgerpanels van alle drie de gemeenten voorgelegd. Maar ook als u niet lid bent van een burgerpanel en in de gemeente Hellevoetsluis, Brielle of Westvoorne woont, nodigen we u van harte uit aan de enquête deel te nemen.

Vul de enquête in en bouw zo mee aan het communicatiebeleid en het participatiebeleid van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Dat kan via de volgende link: https://exploratio.nl/intake/aa/MGWgqYbSS6TQ24t. Het onderzoek vraagt ongeveer 8 minuten van uw tijd. U kunt meedoen tot en met 26 juni 2022. Hartelijk dank voor uw deelname. 

Communicatie en participatie Voorne aan Zee

We vragen alle inwoners om hun mening. Maar ook ondernemers en maatschappelijke organisaties, zoals jeugdwerk en ouderenzorg. En natuurlijk ook deskundigen die weten wat belangrijke ontwikkelingen zijn op deze onderwerpen. Het communicatiebeleid is naar verwachting dit najaar af. Het participatiebeleid wordt dit najaar verder uitgewerkt, maar wordt door de nieuwe gemeenteraad na 1 januari 2023 besproken. De voortgang en uitwerking wordt gedeeld op de fusie-website www.naar1gemeenteopvoorne.nl en via de gemeentelijke communicatiemiddelen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.