EvenementenSportUit de regioZwartewaal

Boksgala van Boxing Godschalk Zwartewaal groot succes

Advertentie

Het boksgala was uitverkocht met ruim 500 bezoekers. Zowel de organisatie, sporters en bezoekers hebben genoten van een sportieve en gezellige avond.

Een avondvullend programma met 17 gevechten van drie keer twee minuten tussen boksers die onder andere vanuit boksscholen uit Zwolle, Breda, Rotterdam en Twente en omstreken naar Boxing Godschalk kwamen in Zwartewaal voor het boksgala dat niemand leek te willen missen.

Het werd een avond met spannende en sportieve wedstrijden waar het publiek zichtbaar van genoot. Het evenement werd bezocht door jong en oud, mannen en vrouwen en het was een weergave van de samenleving vanuit allerlei culturen.

Rondvraag onder bezoekers over wat zij van het boksgala vonden leverde een aantal mooie antwoorden op, zo werd er gezegd; ‘ Dat het een familie avond was, ..dat dit boksgala een grotere zaal verdient, ..dat het gezellig was, ..dat het mooi georganiseerd was, ..dat ze zich welkom voelden..’ De sfeer in de zaal was intiem, gemoedelijk en betrokken.

Er stonden boksers in de ring met- en zonder ervaring. Zo debuteerde bokser Rajiv Naigi vanuit Old school boxing van Hans de Jong en deed hij het ondanks de spanning drie rondes goed. De 32- jarige bokser Serge van der Pluijm uit Hellevoetsluis stond in de ring tegenover Jermaine van Boksclub Twente en won.

Ron en Marvin Godschalk hebben er, voor- en tijdens deze succesvolle avond, alles aan gedaan om het voor iedereen een goed en veilig boksgala te maken. Dat is met steun vanuit hun eigen crew, netwerk, familie, sponsoren. veiligheidsdiensten en natuurlijk de deelnemers gelukt.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.