BrielleHellevoetsluisNieuwenhoornOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersVoorne aan ZeeZwartewaal

Bijzondere raadsvergadering; afscheid burgemeester Rehwinkel van Voorne aan Zee

Advertentie

Voorne aan Zee – Dinsdag 9 juli 2024 om 20.30 uur is een bijzondere raadsvergadering ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Rehwinkel. De vergadering begint om 20.30 uur. Tijdens deze bijzondere gelegenheid zullen verschillende sprekers het woord voeren. Uiteraard zal ook burgemeester Rehwinkel zelf een toespraak houden.

De bijzondere raadsvergadering vindt plaats in de raadzaal van gemeente Voorne aan Zee, Oostzanddijk 26 in Hellevoetsluis.

Het volledige programma is te vinden op het Raadsinformatiesysteem. Via deze link is de vergadering ook thuis live te volgen.

Op donderdag 11 juli zal Arno Scheepers worden geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van gemeente Voorne aan Zee. De heer Scheepers (42 jaar) is lid van de VVD. Hij was wethouder in de gemeente Hilversum.                       

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.