Gemeente

Bijeenkomst Omgevingsdialoog Maasvlakte / Westelijk Europoort

Advertentie

Westvoorne – Bedrijven in het Rotterdamse Haven- en Industriegebied nodigen overheden en bewoners uit om mee te praten over wat er gebeurt in de omgeving van de Maasvlakte / Westelijk Europoort.

Het is immers beter elkaar te informeren dan te verrassen wanneer er ontwikkelingen plaatsvinden die de leefomgeving raken op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening, onderhoudswerkzaamheden of andere kwesties. 

Derde bijeenkomst op 21 juni

Na de succesvolle tweede editie over veiligheid vorig jaar november, vindt op dinsdag 21 juni van 19.00 tot 21.00 uur* de derde bijeenkomst plaats. Onze gastheer tijdens deze bijeenkomst is Neste, gevestigd op de kop van de Tweede Maasvlakte.

Het centrale thema van deze editie is de energietransitie; vanuit bedrijfsoogpunt bekeken door Neste, maar ook vanuit het havenbrede perspectief door het Havenbedrijf Rotterdam. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor het bespreken van actuele thema’s en kunt u onderwerpen die leven bij u en uw medebewoners onder de aandacht brengen. 

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Stuur dan een email naar omgevingsdialoog@deltalinqs.nl o.v.v. uw naam, woonplaats en emailadres.

Meer informatie over de dialoog

Doel omgevingsdialoog
Een open dialoog tussen bedrijven, bewoners en overheden, zonder vooroordelen en in een sfeer van openheid en vertrouwen, om de relatie tussen bedrijven en inwoners te verbeteren.

Wie doen mee? 

  • Bedrijven: EMO, ExxonMobil, BP, HES Hartel Tank Terminal, Rotterdam World Gateway (RWG), Neste en Hutchison Ports ECT Rotterdam;
  • Havenbedrijf Rotterdam;
  • Gemeente Brielle, Westvoorne en Rotterdam (Hoek van Holland);
  • Betrokken bewoners van gemeenten Brielle, Westvoorne en Rotterdam (Hoek van Holland)
  • Deltalinqs, de belangenbehartiger van ruim 95% van de Rotterdams logistieke, haven- en industriële bedrijven, treedt op als facilitator en begeleider van de omgevingsdialoog.

*= het tijdstip is verzet naar de avond om meer mensen de gelegenheid te geven deel te nemen.

Bron: Gemeente Westvoorne

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.