Hellevoetsluis112/Misdaad

Bestelbus beschadigd door vuurwerk; politie zoekt getuigen

Advertentie

Hellevoetsluis – Woensdagavond 5 juli raakte een bestelbus die geparkeerd stond op de Rondostraat zwaar beschadigd nadat er vuurwerk naar gegooid was. Niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen en zoekt beelden.

De bus raakte die avond tussen 23:30 uur en middernacht flink beschadigd door de klap van het zware vuurwerk. Getuigen zagen twee jongens op een scooter wegrijden in de richting van de Uniceflaan. Ze droegen geen helm, droegen donkere kleding en reden op een donkere retroscooter.

De rechercheurs die het incident onderzoeken spreken graag meer getuigen en zijn op zoek naar beelden. Heeft u informatie of beelden en heeft u nog niet met de politie gesproken? Laat het ons weten. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.