GemeenteBrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Bespaarwaaier voor inwoners Voorne aan Zee

Advertentie

Vanaf 1 februari kunnen inwoners van Voorne aan Zee de bespaarwaaier op hun deurmat verwachten. De bespaarwaaier wordt namens de gemeente huis-aan-huis verspreid. In de bespaarwaaier staan allerlei tips en ideeën om energie te besparen in huis.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

De bespaarwaaier helpt inwoners om op een eenvoudige manier energie te besparen in hun eigen woning. De waaier staat vol eenvoudige tips om zuinig met energie om te gaan en is ingedeeld per ruimte. Per tip staat er aangegeven hoeveel je ongeveer kunt besparen.

We helpen als gemeente inwoners graag op weg als het gaat om energiebesparingen in hun eigen woning. Sommige bespaartips zullen inwoners al kennen, andere zijn nieuw. Elk klein stapje helpt op weg naar minder energieverbruik. Dat is goed voor je portemonnee, voor je wooncomfort en voor het milieu.

Wethouder Peter Schop is enthousiast over de bespaarwaaier
Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.