112/MisdaadHellevoetsluis

Agressieve dief bij Lidl in Hellevoetsluis slaat bril van medewerker stuk

Advertentie

Hellevoetsluis – Op dinsdag rond 13:30 uur probeerde iemand te stelen bij de vestiging van supermarktketen Lidl aan de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Hij slaagde daar niet in;

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

De dief had zijn fiets zodanig geplaatst om vanaf buiten overzicht door de gehele winkel te hebben. Hij rende naar binnen- maar ook snel weer naar buiten met een boormachine én een grote doos tuingereedschap. Omstanders en medewerkers belden 112.

Omdat het personeel van Lidl sneller dan de dief was, gooide hij de buit via het ‘holletje’ naar beneden. Wel konden personeelsleden voorkomen dat hij op zijn fiets vertrok en pakte deze af nadat hij zich los rukte. Een vrouwelijke medewerker werd geslagen. Zo hard, dat haar bril kapot werd geslagen. Medewerkers en omstanders zijn hem uit het oog verloren tijdens de achtervolging.

Nadat de filiaalmanager camera-beelden aan de politie liet zien, werd de persoon al snel door de politie herkend. Hij is uiteindelijk in zijn woning aangehouden. De weggegooide buit is weer terug bij de supermarkt.

De man bleek al eerder een winkelverbod opgelegd te hebben gekregen.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.