GemeenteZwartewaal

Aanstaande woensdag bewonersbijeenkomst Zwartewaal

Advertentie

Op woensdagavond 27 september is er voor de inwoners van Zwartewaal de gelegenheid op de hoogte te blijven over de ontwikkeling en bouwplannen voor het nieuwe dorpshart. De gemeente Voorne aan Zee organiseert de bijeenkomst in de vorm van een inloopavond. Tijdens deze avond kunnen bewoners en betrokkenen binnenlopen wanneer het uitkomt.

Bij de inloopavond wil de gemeente samen met de bewoners bijpraten over de ontwikkeling van het te realiseren Dorpshart Zwartewaal. Er kan tijdens deze avond informatie worden verkregen en er is de mogelijkheid vragen te stellen over de stand van zaken en de planning van de ontwikkeling. Daarnaast licht de gemeente het inrichtingsplan Dorpshart Zwartewaal toe. Dit doen zij aan de hand van informatietafels.

Datum: woensdag 27 september.
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Dorpscentrum de Gaffelaar, Christinalaan 2, 3238 AD, Zwartewaal.

Advertentie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.