AlgemeenOostvoorne

Aanleg rotonde N496/N218 in Oostvoorne 5 april – 27 mei 2024

Advertentie

Oostvoorne – Om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren vervangt de provincie de kruising N496/N218 in Oostvoorne door een rotonde. Het fietspad langs de N218 ter hoogte van bedrijventerrein Pinnepot wordt verlegd in zuidelijke richting. De aanleg van de rotonde duurt van 5 april tot en met 27 mei 2024.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Wegafsluitingen en omleidingen

  • Vanaf 5 april 20.00 uur tot en met 4 mei 05.00 uur is de N496 volledig afgesloten door de werkzaamheden aan de rotonde. In deze fase wordt de zuidzijde van de rotonde gemaakt.
  • Van 4 mei 05.00 uur tot en met 23 mei 20.00 uur is de kruising tijdelijk open voor het wegverkeer. In deze fase wordt de noordzijde van de rotonde gemaakt. Het verkeer kan dan over de zuidzijde rijden, de N496 is dan ook open.
  • Van donderdagavond 23 mei 20.00 uur tot maandagochtend 27 mei 05.00 uur is de kruising N496/N218 volledig afgesloten door de laatste fase van de werkzaamheden. Na deze afsluiting is de rotonde helemaal klaar voor gebruik.

Het wegverkeer wordt tijdens alle afsluitingen omgeleid. Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen in noodsituatie gebruik blijven maken van de weg.

Fietsverkeer

Het fietsverkeer kan voor het grootste deel van de werkzaamheden door blijven rijden. Er zullen soms tijdelijke aangepaste  situaties zijn om de fietsers veilig langs het werk te leiden.

Tijdens de afsluiting van 23 mei tot en met 27 mei is de weg ook voor de fietsers afgesloten. De omleidingsroutes zullen erg lang zijn, daarom wordt er ook een fietstaxi ingezet.

Openbaar vervoer

De bussen volgen tijdens de afsluiting van 23 tot en met 27 mei een omleiding. Check de omleidingsroute op de website van de bus vervoerder EBS (www.ebs-ov.nl).

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.