112/MisdaadRockanje

96-jarige inwoner uit Rockanje slachtoffer van babbeltruc

Advertentie

Op donderdag 2 november 2023 heeft in de middag aan de W. de Waalstraat in Rockanje een babbeltruc plaatsgevonden. De verdachten hebben met een smoes, om zogenaamd de waterkwaliteit te controleren, toegang gekregen tot de woning van het 96-jarige slachtoffer.

Nadat de verdachten in de woning waren geweest, miste het slachtoffer diverse goederen uit de woning. Het signalementen van de 2 verdachten zijn als volgt:

Verdachte 1

Grote, stevige man van ongeveer1.80 mtr lang. Rond 40-50 jaar oud. Deze man was licht getint en sprak Nederlands met een klein accent.

Verdachte 2

Kleine man van ongeveer 1.60 mtr lang. Deze verdachte was opvallend ingepakt met kleding waardoor geen verdere signalement bekend is.

In september heeft eveneens in Rockanje een soortgelijk incident plaatsgevonden waarbij de signalementen van de verdachten overeenkomen.

Heeft u meer informatie over één of beide incidenten of slaat u aan op het signalement, kunt u contact opnemen met de afdeling VVC van Basisteam Haringvliet via 0900-8844.

Op politie.nl (onderwerp: babbeltruc) vindt u meer informatie over babbeltrucs. Ga vooral aan de hand van de tips op politie.nl het gesprek aan met uw ouders en/of opa en oma, die niet op social media of internet actief zijn en waarschuw hen voor de slinkse wijze waarop mensen binnen proberen te komen.

Advertentie
Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.