112/MisdaadHellevoetsluisVoorne aan Zee

59-jarige vrouw uit Brielle door messteken om het leven gebracht | Ravense Hout Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Donderdag 30 mei 2024 rond 14:45 uur is een overleden persoon aangetroffen in het Ravensehout te Hellevoetsluis. De politie was in grote getale aanwezig en verrichtte onderzoek naar wat er zich heeft afgespeeld.

Korte tijd later werd een 20-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 59-jarige vrouw uit Brielle. Ook maakte burgemeester Rehwinkel bekend dat het slachtoffer werkzaam was als schuldhulpverlener voor de gemeente.

Op donderdag 13 juni bepaalde de rechtbank in Rotterdam dat de hechtenis van de 20-jarige verdachte met drie maanden is verlengd. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Het slachtoffer werd op 30 mei jl. aangetroffen door een passant, die 112 belde. Korte tijd later werden alle in- en uitgangen van het Ravense Hout afgezet door de politie. Ook passanten dienden zich te legitimeren.

Advertentie

Geef een reactie

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.