EvenementenOmliggende gemeentenSport

43e NN marathon van start met voor de laatste keer Lee Towers

Advertentie

Rotterdam – Dit weekend, 13 en 14 april, staat volledig in het teken van de 43e NN marathon van Rotterdam. Ook staat deze editie in het teken van het laatste optreden van Lee Towers tijdens de marathon.

De renners konden hun startnummer al vroeg ophalen bij het Postillion Convention Centre WTC. De sfeer zit er al goed in bij de marathon. Honderdduizenden toeschouwers juigen de duizenden renners enthousiast naar de finishlijn op de Coolsingel. Met een heerlijke temperatuur kunnen de renners zich van hun beste kans laten zien. Het te kloppen record voor de mannen is 02:03:36 (2021) en voor de vrouwen 02:18:58 (2012).

Lee Towers, een levende legende in Rotterdam, zingt voor de laatste keer de ‘You never walk alone’ bij de finish. Na zo’n 30 keer de finishende renners toegezongen te hebben, vindt de 78-jarige zanger het genoeg geweest. De organisator bedankt Lee Towers voor zijn jarenlange toewijding en geeft aan dat zijn iconisch lied zal blijven klinken aan de finishlijn.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.