RockanjeVoorne aan Zee

24 nieuwbouwwoningen | Dwarsweg Rockanje

Advertentie

Rockanje – Aan de Dwarsweg in Rockanje komen 24 nieuwe woningen, 12 twee-onder-een-kap woningen en 12 vrijstaande woningen. De gemeente heeft de grond van deze locatie verkocht aan Strandparel Wonen B.V. Het nieuwbouwproject krijgt de toepasselijke naam ‘Strandparel’.

Komende periode wordt er hard doorgewerkt aan de uitwerking van het project voor de vergunningsaanvraag. De verwachting is dat in het vierde kwartaal van 2024 de verkoop zal starten.

Ruime woningen

De eerste fase van het project is al enkele jaren geleden afgerond met de bouw van het nieuwe gebouw De Merel en 20 sociale huurwoningen. Met de verkoop van de grond komt de bouw van de laatste woningen in het project weer een stap dichterbij. Met ‘De Strandparel’ krijgt Rockanje er een mooie buurt bij, met ruime woningen. Dit project is bovendien goed voor de doorstroming op de woningmarkt; daardoor komen er weer bestaande woningen vrij voor anderen die een huis zoeken.

Wethouder Igor Bal is blij met het woningbouwproject

De woningen krijgen parkeergelegenheid op eigen terrein en zijn zeer toekomstbestendig ontworpen. Zo is er onder andere aandacht voor klimaatadaptatie en energieopwekking. Meer informatie over de verdere ontwikkelingen van het project, is te vinden op de projectwebsite https://strandparelwonen.nl/

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.