112/MisdaadOmliggende plaatsen

200 kilo cocaïne aangetroffen bij opslagbedrijf Maasvlakte

Advertentie

Bij een opslagbedrijf op de Maasvlakte werd op 13 maart bij de verwerking van een container met Big Bags ferronikkel een partij cocaïne aangetroffen. Er werd in totaal 200 kilo gevonden, met een totale straatwaarde van 150 miljoen euro. De container was afkomstig uit Brazilië en kwam via Colombia naar Nederland.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

Door de oplettende medewerkers werden de douane en politie ingeschakeld die zeer spoedig ter plaatse kwamen en de partij verder controleerden. Het opslagbedrijf heeft veilig en volgens lopende afspraken gehandeld. Ze lijken niets met de zending drugs te maken te hebben.

HARC-team

Het HARC-team, een inmiddels 28 jaar oud samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft de zaak verder in onderzoek.

De drugs zijn inmiddels vernietigd.

Advertentie

Geef een reactie

Misschien wilt u dit ook lezen?
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.